Tipikus áraink mini projektek esetén:

 1. Irodai szerver felhőmentésének beállítása, zsarolóvírus támadás esetére visszaállíthatóság biztosításával:
  90.000-160.000 Ft+ Áfa/szerver (+ havi licenc és tárhely költségek)
 2. Hálózati adattároló (NAS) külső USB diskekre történő mentése, mentésellenőrzés kialakítás, oktatás:
  50.000-75.000 Ft+Áfa/NAS + anyagköltség (HDD-k, ellenőrző PC)
 3. Nem-irodai célú szerver felkészítése zsaroló vírus támadást semlegesítő mentési rendszerre, külső HDD-re (szerver környezettől függően):
  100.000 Ft-150.000 Ft/szerver +anyagköltség és esetleges licencek
 4. Saját mentésellenőrzés lehetőségének kialakítása külső HDD-ről, oktatással:
  75.000 Ft-175.000 Ft+Áfa +anyag (dedikált PC)
 5. Mentésellenőrzés szolgáltatás felhőből vagy külső HDD-ről táveléréssel (fájl vagy SQL adatbázis vizsgálat):
  15.000-125.000 Ft+Áfa/ alkalom (Miért ilyen tág határok között mozog? A díj és a munka mennyisége az ellenőrzés mélységének függvénye: szúrópróba szerű fájl ellenőrzéstől az alkalmazásba való adatbázis visszaállításig, és ottani ellenőrzésig terjed a feladat.)

Ahhoz, hogy ez projektet mini projektként kezelhessünk, az alábbi feltételeknek kell megvalósulniuk:

 • A megrendelőnek minden adatot írásban kell közölni, így konzultációra szánt idő nulla óra. Az természetesen módosítható, és vállaljuk, hogy a fenti díjakhoz külön időkeretben külön díjért személyes konzultációt biztosítunk a kérdőív közös átbeszélésére, a válaszok kitöltésére.
 • A megrendelő a kapott javaslatokat az irásbeli tájékozattó és magyarázat alapján értékeli ki – azaz külön konzultációs időt nem igényel a javaslatok értelmezése, kiértékelése, extra indoklása. Természetesen ezen témában is állunk rendelkezésre külön időkeretben külön egyeztetésre.

A fenti tipikus árak napi egy mentési és visszaállítási pontot tartalmaznak, és olyan helyzetekre alkalmasak, ahol a mentési folyamat le tud zajlani az egyik munkanap vége és kövektező kezdése között.

Pontos árak meghatározásához előzetes egyeztetésre van szükség. Ez esetben a https://databackup.docca-europe.com/kapcsolat/ menüpont alatt tudja felvenni velünk a kapcsolatot.